KONTAKT   |   A-Å INDEKS   |   SITEMAP   |   PRINT SIDEN
 
   

DET SIGER KUNDERNE

En af de ting, andre har bemærket er, at jeg har ændret mig meget, siden jeg begyndte coaching med Conni Riksted. Jeg har udviklet mig fra at være et "problem" på jobbet til at blive en "løsning" og levere gode resultater. Når jeg fortæller andre, der ikke kendte mig da, hvordan jeg var, de har svært ved at tro det.


Jeg har lært mig selv at kende - blandt andet ved at identificere mine styrker og svagheder og ved at lade mig indse, hvordan jeg kan bruge mine styrker til at kompensere for mine svagheder. Conni er fremragende til at stille de rigtige spørgsmål, det gør lidt "ondt", men det får mig til at se tingene i et andet perspektiv. Også med at hjælpe mig til at indse, når noget ikke er okay - hvis andre handler på en bestemt måde, der går mod mine værdier - og derefter blidt men bestemt få mig til at gøre noget ved det.

 

Jeg bruger især Conni til at aflæse og forstå andre mennesker - fx hvis jeg har et problem (stort eller lille) med nogen, coacher Conni mig i min relation til denne person - lærer mig at aflæse, hvilken persontype han / hun er, og hvordan jeg kan omgås og kommunikere med denne person, så vi ikke misforstår hinanden. Det er skønt for det fører til en gensidig forståelse og samarbejde.

 

Conni hjælper mig i mine karrierevalg, hun gør dette ved at hjælpe mig med at erkende, hvordan jeg foretrækker at arbejde, fx hvilke opgaver jeg er motiveret af, hvordan jeg løse opgaverne mest effektivt og lige så vigtigt, hvilke opgaver jeg skal undgå for at levere gode resultater.

 

Conni stiller også sit brede netværk tilrådighed, så jeg kan søge inspiration i forhold til forskellige situationer og valg, som jeg skal træffe.

En af de vigtigste ting i min udvikling er, at Conni har hjulpet mig "træde i karakter" på mit job, men også i mit personlige liv. Conni har hjulpet mig at få en bedre forståelse af og dermed et bedre forhold til min kone - det har også medført, at jeg er blevet en bedre far for vore to børn.

 

En af de måder, Conni har hjulpet mig til at "træde i karakter" er ved at lære mig, hvilke ting jeg kan påvirke, og hvilke jeg ikke kan. Jeg har derfor meget nemmere ved at fokusere på de rigtige ting og levere gode resultater. Dette lyder måske let, men det kan faktisk være en meget lang og kompliceret proces.

 

Conni har også lært mig, hvordan jeg "oplade mine batterier". Igen lyder det måske indlysende, men for mig var det afgørende, da jeg var ved at gå ned med stress - når dit hoved er ved at svømme over med vigtige og ligegyldige ting, handler du irrationelt. Vi fokuserede på, hvilke opgaver dræner min energi, og hvilke, der giver mig energi. Derudover kiggede vi på, hvad jeg skal gøre i min fritid for at "oplade mine batterier op".

 

Conni er en af de primære grunde til min succes både som person og i mit private liv. Jeg bliver stadig coachet af Conni Riksted. Jeg kan kun give mine bedste anbefalinger. Tak.

 

Peter Chr. Jørgensen | Senior Consultant DEEP | Ørsted


 

 

 Du er her: Forside Adfærd DET SIGER KUNDERNE