KONTAKT   |   A-Å INDEKS   |   SITEMAP   |   PRINT SIDEN
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

"Jeg ville gerne foretage et karriereskifte, men jeg var usikker på præcis i hvilken retning jeg ville. Samtidig var mit CV usammenhængende uden en rød tråd, det afspejlede ikke min person og det etablerede på ingen måde det fundament jeg behøvede for at kunne foretage et karriereskifte..."

 

..."Jeg kom til samtale på første ansøgning med mit nye CV inden for den karrierevej jeg valgte og jeg har nu fået et nyt spændende job!"

 

Jesper Wahl Poulsen | Management Consultant | Deloitte

 

 
 
 
   

JOBSØGNING & KARRIERERÅDGIVNING

Jeg er din professionelle samarbejdspartner. Mit ambitionsniveau er højt og jeg glæder mig til at sige til lykke med jobbet!

I 2017 hjalp jeg 61,7 % af jobsøgere henvist fra jobcentre i ordinært job!

Dette forløb henvender sig til jobsøgende både med og uden erhvervserfaring. Er du uden job, kan du muligvis få dækket forløbet af dit jobcenter. Er du i arbejde, men drømmer om et brancheskift eller et nyt job, kan dette forløb være den karriererådgivning, som åbner nye døre for dig.

Effektiv jobsøgning
Den effektive jobsøgning tager altid udgangspunkt i dig, din situation, ønsker og behov.
 
I første del af processen afdækker vi dine kompetencer, succeshistorier og personlighed som vi holder op imod dine ønsker og behov. Målet er at skærpe dit fokus. Jeg lytter, udfordrer og bidrager aktivt.
 
Opgaveløsningen bærer præg af mine værdier om nærvær, nytænkning og handlekraft. Jeg er aktiv i hele processen, der tilrettelægges efter dine ønsker, behov og situation.

 

Mit arbejde har afsæt i Manualen EFFEKTIV JOBSØGNING - i praksis.