KONTAKT   |   A-Å INDEKS   |   SITEMAP   |   PRINT SIDEN
 
   

JOBCENTER

Hos riksted effekten tilbydes ’KNÆK KODEN’-forløbet, som er et kursus på effektiv jobsøgning, der er skræddersyet netop til den enkelte kandidat.

Forløbet er særligt velegnet til de nyuddannede og de langtidsledige. Med riksted effekten får de skabt en vej ind til arbejdsmarkedet. I 2016 kom 61,7% af vores jobsøgere i ordinært arbejde. Hos riksted effekten kan der skabes et jobmatch gennem coaching, forbedrede jobsøgningsteknikker og virksomhedspraktik.

Vores arbejde tager afsæt i Manualen EFFEKTIV JOBSØGNING - i praksis. Arbejdet foregår enten på dansk eller engelsk. Manual og skabeloner findes ligeledes på begge sprog. På engelsk har vi også et undervisningsforløb for op til 8 kursusdeltagere.

Forløbets indhold og fokus
KNÆK KODEN er et forløb, der gør kandidaten mere effektiv i sin jobsøgning. Dette opnås primært gennem at vejlede omkring:

 den gode ansøgning

 

 personlig gennemslagskraft

 

 selvindsigt i kandidatens kompetencer og niveau

 

 effektiv jobsøgningsstrategi

 

 netværksmøder og virksomhedsbesøg

 


Kurset forløber over 10 uger, med en times individuel vejledning om ugen. Vejledningen foregår i egne lokaler i Svenstrup. De første uger er der fokus på, at forbedre kandidatens egne kompetencer i jobsøgningen og finde frem til de udfordringer, der besværliggør muligheden for at komme arbejde. Dernæst tages kontakt til relevante virksomheder og netværk.

Hjælp dine kandidater godt videre ved at sende dem over til riksted effekten!