KONTAKT   |   A-Å INDEKS   |   SITEMAP   |   PRINT SIDEN
 

Erfaringer med konceptet "EFFEKTIV JOBSØGNING"


Jesper Wahl Poulsen | Senior  Consultant | Platon A/S

TEMA: Karrierenavigation

 

Jeg ville gerne foretage et karriereskifte, men jeg var usikker på præcis i hvilken retning jeg ville. Samtidig var mit CV usammenhængende, uden en rød tråd, det afspejlede ikke min person og det etablerede på ingen måde det fundament jeg behøvede for at kunne foretage et karriereskifte.

 

Jeg havde forsøgt med et par ansøgninger men uden at komme til samtale, så jeg havde brug for hjælp

 

Conni tog udgangspunkt i en personprofilanalyse samt en dialog om hvordan jeg arbejder bedst og i hvilke situationer jeg trivedes bedst. Derigennem hjalp hun mig til at få fundet frem til mine kernekompetencer og den røde tråd. Yderligere gav hun mig input til at få disse præsenteret klart og tydeligt i mit CV og på en måde som også tydeligt afspejlede hvem jeg er som person. Det blev i sandhed i koncentrat af ”mig”.

 

På basis af min profil kunne vi afdække mine styrker og svagheder i forhold til de karrieremuligheder jeg overvejede og jeg kunne nu foretage et meget mere kvalificeret valg af ny karriere.

 

Jeg kom til samtale på første ansøgning med mit nye CV inden for den karrierevej jeg valgte og jeg har nu fået et nyt spændende job, der bygger på alle mine væsentlige kompetencer og giver mig mulighed for succes og personlig og faglig udvikling de næste mange år.

 

1000 tak Conni, for din kompetente og uvurderlige hjælp.

  

 

 

Lene Faurbye| Planlægningskonsulent | Naviair  

TEMA: Karrierenavigation og coaching

 

Ét er at have ønsker og drømme for sin karriere. Ét andet er at tage de første skridt mod målet og samtidig stille sig det spørgsmål: hvordan kan jeg forbedre mine chancer for at nå målet? Jeg havde været ledig i ca. 4 måneder, da jeg tog den beslutning at få hjælp til at komme videre.

 

Min hverdag var på det tidspunkt præget af bekymringer om, mine egne egenskaber og kompetencer var gode nok, samt hvordan jeg blev bedre til at fremhæve mine styrker til jobsamtaler. Jeg kontaktede derfor riksted effekten, hvor jeg gennem et coachingforløb blandt andet fik klarlagt mine kompetencer via en profilanalyse. Analysen bekræftede (heldigt nok) min egen opfattelse af mine styrker og svagheder men gav mig samtidig andre interessante vinkler på mine kompetencer.

 

Coaching og samtaler med Conni Riksted har givet mig et større perspektiv på mig selv og har givet mig redskaber til at sælge mig selv bedre. Ved at sætte ord på mine tanker, drømme og visioner bliver de på en måde mere realistiske og målbare, og coachingen har givet mig redskaber til at styre mod dem. Som ledig fylder arbejdsløsheden utroligt meget og lægger et konstant psykisk pres.

 

Coachingen har givet mig lidt afstand til arbejdsløsheden, lært mig at se tingene udefra og ikke mindst givet mig troen på, at det nok skulle lykkedes. Jeg har været utrolig glad for mine timer med Conni Riksted, som gang på gang har udfordret mig og givet mig ny energi og motivation.

 

En fantastisk sparringspartner og indpisker, som jeg varmt kan anbefale andre i min situation. Jeg kan takke min coach for, at jeg i dag har et job, som er jeg utrolig glad for, og som er første skridt på min vej til mine karrieredrømme.

 

 

 

Ludvig Crosnier Petersen | Storkundekonsulent | TopNordic
TEMA: Karrierenavigation

 

Tilbage i efteråret 2005 var jeg, efter endt uddannelse, gået i stå med mit liv. Jeg anede ikke hvad jeg skulle lave af arbejde eller hvad jeg kunne tænke mig. Jeg var fortabt.

På et aktiveringsforløb ved AF havde jeg den fornøjelse at møde Conni Riksted. Conni lærte mig en del om mig selv. Jeg husker blandt andet, at hun sagde til mig. ”Hvis du havde alle de penge, og al den lykke du kunne ønske, hvad kunne du så tænke dig at arbejde med?”

Jeg anede det ikke. Jeg var komplet uden ide. Mest fordi jeg ikke kunne sætte ord på, det jeg gerne ville lave. Jeg vidste ikke, hvad en sådan funktion hed. Conni hjalp mig med at sætte ord på mit liv og på mine ønsker for fremtiden.

Desuden vidste Conni sig at være en guldgrube indenfor CV rådgivning. Jeg fik styr på mit CV samt mit arbejdsliv. I dag arbejder jeg som storkunde konsulent ved et af Nordens største IT huse.

Jeg kan kun misunde de mennesker, der får mulighed for at arbejde med Conni Riksted i fremtiden.

 

 

 

 

 

 Du er her: Forside Jobsøgning & Karriererådgivning Referencer | effektiv jobsøgning