KONTAKT   |   A-Å INDEKS   |   SITEMAP   |   PRINT SIDEN
 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 

 

 For større model tryk her

 

 

 

Det siger kunderne

 

   

EFFEKTIVITET

Personlig effektivitet og trivsel

Personlig effektivitet og trivsel skal gå hånd i hånd med balance mellem ansvar og indflydelse, når vi vil opnå varige effektivitetsforbedringer.

 

I følge Christian Ørsted er det ikke antallet af arbejdstimer, der presser os. Det afgørende er den psykiske arbejdsbelastning.

 

Vi opnår trivsel og effektivitet, når der er balance mellem ansvar og indflydelse i vores arbejdsliv, så vi får muligheden for at lykkes med vores opgaver.

 

Gallup tal viser, at 6 ud af 10 danskerne sidste år følte sig stressede. 35.000 danskere er hver dag sygemeldt med arbejdsrelateret stress, og 1.400 danskere dør hvert år af stress, mens antallet af trafikdræbte var 183 sidste år.

 

De menneskelige omkostninger er store. Effekten er dårlig performance og nedsmeltning af udvikling, kreativitet og innovation. Effektivitet og trivsel skabes ikke ved at "blive bedre til at sige fra" "passe på sig selv" eller løbe stærkere. Tvært imod er kuren bæredygtig ledelse, balance og værktøjer til at navigere.

 

Robert Karasek siger, at vores arbejde er overkommeligt, når kravene er lave, og indflydelsen stor. Matches indflydelse og resurser med øgede krav bliver vores arbejde spændende, udviklende og lærerigt. Vi føler os i kontrol, vi trives og bliver effektive. Bonussen er, at udviklende arbejde modvirker stress! MEN er kravende høje og indflydelse eller resurser lave, bliver det direkte farligt.

 

Vil du og din organisation have viden om, hvordan trivsel og effektivitet hører sammen? Lad os tage en uforpligtende snak.

 


 

 

 Du er her: Forside Effektivitet