KONTAKT   |   A-Å INDEKS   |   SITEMAP   |   PRINT SIDEN

INDIVIDUEL RÅDGIVNING, SPARRING, WORKSHOP, PEPTALK

 

Anvendelsesorienteret læring i takt med tiden giver dig og din virksomhed nye indsigter, brugbare værktøjer, konkret viden og en solid portion humor. Spørgsmålet er blot, hvilken form læringen skal leveres i.

  

I den individuelle sparring / coaching er fokus på at skabe overensstemmelse mellem dine mål og de handlinger, du foretager dig for at nå dem. Sammen arbejder vi os ind til kernen af dine udfordringer, skaber overblik, så du prioriterer det vigtige og får evnen til at planlægge målrettet mod løbende forbedringer og gode resultater.

 

Pep talks giver en vitamininsprøjtning, der fungerer helt perfekt, når I skal igangsætte nye initiativer, er gået i stå i en igangværende proces eller når medarbejderne fortjener et skulderklap og ny energi.

 

Åbne kurser  og workshops giver indsigter fra andre arbejdspladser. I et fortroligt frirum får I inspiration, meningsudveksling, videndeling og sparring med ligesindede. Conni Riksted giver medspil og modspil – personligt såvel som fagligt.

 

Kurserne er praktisk orienterede og spækket med værktøjer, metoder og har afsæt i din virkelighed. Det giver dig et bedre og mere nuanceret beslutningsgrundlag.

 

Lukkede kurser og workshops skræddersyes, så det relaterer direkte til jer og jeres hverdag. Sammen gennemarbejder, diskuterer og håndterer I de fælles udfordringer. Gevinstern er, at I oparbejder fælles forståelse for jeres problemstillinger og indsatsområder samt en fælles værktøjskasse og metode til at skabe løbende forbedringer.

 

Alle Netværk har afsæt i de udfordringer du møder i din hverdag. I et fortroligt forum får du ny viden og erfaring om ledelse og organisationsudvikling samt nye relationer, ideer og perspektiver fra andre brancher.

 

Kvalitetssikring Conni Riksted tilbyder opfølgning, der hjælper jer med at holde fast i de nye vaner og indsigter, så I kan fortsætte med at skabe små varige forbedinger, der udvikler en forandringskultur.