KONTAKT   |   A-Å INDEKS   |   SITEMAP   |   PRINT SIDEN
 
   

REFERENCER JOBCOACHING

 "Conni stolede på mit potentiale og gjorde mig bevist om mine faglige, sociale og personlige kompetencer. Det udvidede min forståelseshorisont og tændte mine karrieredrømme. Jeg ville ønske, jeg havde mødt Conni tidligere i mit forløb. Det er ærgerligt, at det langt fra er alle nyuddannede akademikere, der får mulighed for at benytte sig af riksted effekten.        
 
Forløbet var: Professionelt | Motiverende | Nyskabende."

Anne Fischer | HR-medarbejder hos 1. Eskadre Stab

 

 

"riksted effekten er ikke en standardvare - men tager udgangspunkt i den enkeltes situation. Empati - nærvær - fleksibilitet - respekt - tålmodighed. Forståelse for- og fokus på det hele menneske.     
                     
Ord, der beskriver arbejdsstilen er: Empati - respekt - fleksibilitet - fantasi - ukuelighed - tålmodighed - anerkendelse - ansvar."

Martin Jørgensen | SEM specialist hos Konxion

 

 

"Tak for din hjælp, den var uundværlig, uden den havde jeg ikke været hos Pallisgaard i dag. Forløbet har været super relevant, størst indtryk gjorde netværkssamtalerne, da det i høj grad var dem, der fik mig i ordinært job.  

Forløbet har været præcist, effektivt og nytænkende"

 


Rikke Rosenvinge Pedersen | Økonomiassistent hos Pallisgaard A/S

 

 

” I.f.m. ekspansion, havde vi brug for en økonomimedarbejder. riksted effekten præsenterede Rikke. Den personlige samtale med Rikke viste, at hun var det helt rigtige match.

 

Efterfølgende var der en del papirarbejde og et par ”bump på vejen” i forhold til ”systemet”, her deltog Conni aktivt for at få løst problemerne. Rikke er nu fastansat i Pallisgaard til glæde for begge parter.

 

Anders Pedersen | Økonomichef hos Pallisgaard A/S

 

”Conni har engageret sig 110 % i mig, og ikke bare min karriere Hun er gået den ekstra mil for at afdække, hvad der forhindrede mig i at tage et nyt job. Da det var på plads, gik resten af sig selv.

Forløbet har været udfordrende, selvudviklende og givet mod til mere”.

Mie Lindskou | Save & Retention hos Telenor Group

 

 

"Jeg er meget overrasket over den individuelle sparring baseret på den enkeltes behov. Jeg nåede at være arbejdsløs i 2 år, og jeg opnåede mere på de sidste par måneder end jeg havde gjort de første 22. Den følelse jeg står tilbage med kan kun beskrives som riksted effekten :)        
                                
Forløbet var målrettet, effektiv, resultatorienteret."

Michael Nesheim | Market Manager hos Datamarked ApS

 

 

"Var imponeret over ambitionsniveauet om at komme i gang med det samme, det var det helt rigtige for mig...så (da jeg startede hos dig) blev jeg færdig med at spilde tiden..!

Forløbet var personligt, ambitiøst, målrettet!"

Dorte Dahlgård Larsen | Byggesagsbehandler hos Københavns Kommune

 

 

 

Al jobsøgning er baseret på gedigent håndværk, stærke værktøjer og gennemtestede metoder udviklet af Conni Riksted

 

Vil du høre mere om, hvordan riksted effekten kan hjælpe dig i job?

 


 

 

 Du er her: Forside JOB & KARRIERE