KONTAKT   |   A-Å INDEKS   |   SITEMAP   |   PRINT SIDEN
 

Sådan bliver du en bedre version
af dig selv                  

- til glæde for dem,
  du gerne vil være noget for,
  og måske aller vigtigst - dig selv!                    

Vil du have fyldt energi-reserverne, mens du bygger relationer, styrker dit veninde-skab og lærer lette værktøjer, der giver dig ekstra tid?

Fra underskud til overskud er et anderledes kursus.

 

Her lærer du, i fællesskab, med din veninde og fem andre veninde-par, hvordan du får overskud til det, der er vigtigt for dig. Og ikke nok med det - på kurset lærer du også, hvordan du og din veninde hjælper hinanden med at holde fast i overskuddet!

 

 

 

Kom godt i gang med at bygge din og din venindes model for, hvordan I kan hjælpe hinanden til mere overskud og balance

Brug veninde-modellen den virker med garanti

Her får du de enkle, effektive værktøjer, der giver dig aller størst personligt udbytte i forhold til din investering, fordi de rent faktisk virker - sig farvel til (nytårs)forsætter som; at arbejde mindre, se familien mere og vægttab, der hvert nytår ligger blandt top ti. På dette kursus lærer du, i en afslappet atmosfære, hvordan dine drømme bliver til virkelighed.

 

Undersøgelser viser, at udbyttet bliver langt større og holder i længden, når du 1. har værktøjer, der rent faktisk virker, 2. har lavet en en enkel og realistisk plan og 3. gør det i fællesskab med f.eks. en veninde.

 

Byg din og din venindes model inden (sommer)ferien, så I har overskud til at nyde fridagene sammen med familien i fulde drag

Fra underskud til overskud er det første danske kursus i, hvordan du - og din veninde - lyn-hurtigt finder ind til de ting, der føles godt og er vigtige for jer personligt og hvordan I får lavet en plan der sikrer, at I - sammen og hver for sig får mere af det, der betyder noget samtidig med at træthed, stress og jag reduceres.

 

De værktøjer og metoder vi arbejder med er så indlysende og lette, at du vil ærgre dig over, at du ikke er kommet i gang noget før.

 

Men i dag er dagen!

 

Tal med din veninde om at hjælpe hinanden fra underskud til overskud

Her er I i centrum, I bliver guidet gennem trinnene i en afslappet og imødekommende atmosfære. Fokus er på læring og relationer, alt i mens rygsækken proppes med viden og værktøjer. Tilmeld jer allerede i dag, for der er gode rabatter til de første.

 

 

 

Dagens indhold

Derfor er du i underskud

 

Derfor mangler du tid

 

 

Hvordan du opbygger gode vaner og rutiner, der hjælper dig med at håndtere tidsrøvere, afbrydelser og overspringshandlinger?

 

 

Lær hvordan du bruger din hjerne til at opnå indflydelse, og få friheden til at gøre det, der betyder allermest for dig!

 

Værktøjer, der rent faktisk virker, og giver dig overskud

 

 

Skab balance i dit liv, og lær at sige fra på en ordentlig måde

 

 

Det vil gå op for dig, hvor i dit liv, du helt oplagt, kan sætte ind og få meget mere overskud

 

 

Sådan spiser du en elefant

 

Byg din - og din venindes - overskudsmodel

 

Sådan motiverer og engagerer du dig selv og din veninde

 

 

Sådan laver du en powerfuld strategi, der rent faktisk virker!

 

 

Fra (udmattede) blæksprutter til power women

 

 

 

Dette kursus er baseret på 15 års arbejde med adfærd og personlig effektivitet - ikke mindst 6 års arbejde med og for kvinder:

Erhvervskvinder.dk - 6 års medlemsskab af den nordjydske bestyrelse, heraf de sidste fire år som nordjysk formand samt medlem af den nationale hovedbestyrelse og forretningsudvalget.

 

KIVIN | Kvindelige Iværksættere i Netværk - gennem 7 år udviklet, ansøgt og drevet et af de første store EU-finansierede projekter, hvor der var fokus på knap 400 Kvindelige iværksættere og kvindelige ejerlederes specielle udfordringer.

 

Kvinder på Vej - udviklet, ansøgt og drevet 2 årig lederuddannelse for 36 aspiranter, mellemledere, CEOs og ejerledere

 

 

 

Din underviser på fra underskud til overskud er Conni Riksted