KONTAKT   |   A-Å INDEKS   |   SITEMAP   |   PRINT SIDEN
 

 

 

   

Kvindelige IVærksættere I Netværk

Hvorfor lave et projekt - udelukkende - for kvindelige iværksættere?

Bente Broberg og jeg mødte hinanden i Erhvervskvinder.dk - Aalborg. Vi faldt hurtigt i snak og kemien var god. En af de ting vi talte om var, ejerlederes evne til at bygge sunde forretninger - eller rettere manglen på samme.

 

Det ville vi gerne gøre noget ved, og da vi begge var medlem af en kvindelig erhvervsforening, var det naturligt at fokusere på kvinder.

Skaffede godt 5 mio. kroner til kvindelige iværksætteres kompetenceudvikling

Vi ansøgte Region Nordjylland om godt 3 mio. kroner til at lave et omfattende iværksætter-program, hvor der var fokus på kvindelige iværksættere og -ejerleders specielle udfordringer. Vores ansøgning blev imødekommet - projektet var ambitiøst og et af de først - hvis ikke det først, hvor målgruppen var kvinder.

 

Bente Broberg, CFO i Webhouse og jeg har sammen udviklet, ansøgt og drevet KIVIN 1. Det gik over al forventning og i anerkendelse af vores resultater blev vi bevilliget endnu 2 mio. til et KIVIN 2.

Vores arbejde

Gennem årerne har vi arbejdet med knapt 400 kvindelige iværksættere og -ejerledere - Første step var en screening, der afdækkede kompetencer og behov; den enkelte kvinde har således modtaget de ydelser, der kunne hjælpe hende på vej mod rollen som ejerleder og virksomhedsindehaver.

Det var mit ansvar at udvikle og eksekvere et rådgivnings- og læringsrum for de mange deltagere. Konkret at udvikle et screeningsværktøj, levere kompetenceafklaring og udvikling, gennemføre test og coaching, udvikle iværksætteruddannelsen samt udvikle og gennemføre mentoruddannelser for kvindelige topledere og for kvindelige ejerledere. Endvidere lavede jeg i samarbejde med Bente Broberg projektledelse på KIVIN 1 samt udviklede og drev erfaringsnetværk de første tre år.

Læs mere her  pdf ledelsens_evaluering_af_kvindelige_iværksættere_i_netværk2.pdf (284.6 KB)


 

 

 Du er her: Forside OM CONNI RIKSTED Kvindelige IVærksættere I Netværk