KONTAKT   |   A-Å INDEKS   |   SITEMAP   |   PRINT SIDEN
 
   

EFFEKTIV JOBSØGNING – i praksis

 

Er du tilknyttet et jobcenter, i et utilfredsstillende job eller leger du med tanken om at skifte spor?


Så er ”EFFEKTIV JOBSØGNING – i praksis” værd at have ved hånden. Manualen er firsporet, så du kan finde gode råd, der passer til dine behov. Du bliver afklaret, får sat ord på egne kompetencer, præciseret dit mål og trænet dine evner til en jobsamtale.

 

Gennemgå manualen trin-for-trin eller brug den som et opslagsværk på egen hånd eller i samarbejde med riksted effekten.

 

Undervejs i din læsning får du indblik i metoder og øvelser, der er gennemtestede, og som allerede har hjulpet mange i job. Derudover indeholder manualen gode eksempler på, hvordan andre jobsøgere har skrevet et godt CV, en god ansøgning og klargjort sig deres mål og drømme. Lad dig inspirere, så vil du opdage, at din jobsøgning bliver målrettet og energifyldt.

 

Manualen blev påbegyndt i 2011. Den er produktet af et resultatorienteret og passioneret arbejde med at få jobsøgere i job. riksted effekten har et tæt samarbejde med private virksomheder såvel som jobcentre. De tiltag, der har båret frugt i 1:1 forløb, outplacementforløb og udviklingssamtaler er beskrevet i manualen, så du har mulighed for at forberede dig på at tage et job eller forfølge din drøm om at videreuddanne dig.

 

Resultat af arbejdet med anviste ledige fra jobcentre

 6 ud af 10 fik ordinære job i 2016!


Resultat af arbejdet med outplacement kandidater (2015)

92% kom i ordinære job inden for seks måneder.

 
Manualen er redigeret og illustreret af Petra de Place Bak, Kommunikationsstuderende ved Danmarks Medie og Journalisthøjskole.

 

Manualen findes også i en engelsk version.