KONTAKT   |   A-Å INDEKS   |   SITEMAP   |   PRINT SIDEN
 

 

 

   

OUTPLACEMENT

Øg opsagte medarbejderes muligheder for at komme videre i deres karrierer med et outplacementforløb hos riksted effekten.


Igennem 6 til 16 uger indgår den opsagte medarbejder i et tæt samarbejde med mig. Jeg omsætter solid faglighed til involverende rådgivning, der udfordrer og motiverer den opsagte til at formulere nye karrieremål og realisere dem ved at sætte handling bag ordene.


-     Hele 92 procent af deltagerne på vores outplacementforløb kommer i job inden for 6 måneder!


Forløbets indhold
En adfærdsanalyse giver den opsagte en detaljeret indsigt i egne kompetencer og ressourcer. Den opsagte bliver bevidst om egen adfærd på en arbejdsplads, afklaret omkring eget værd og mod hvilken type virksomhed vedkommende bør rette sin jobsøgning.

 

Individuelle samtaler med en rådgiver udfordrer og motiverer den opsagte til at træffe de rette valg og nå karrieremål.

 

Træning i praksis tager udgangspunkt i den enkelte opsagtes behov. Den opsagtes evne til at skrive ansøgninger, opbygge et veldokumenteret CV og netværke forbedres.

 

Manualen EFFEKTIV JOBSØGNING – i praksis er et resultat af mange års erfaring med at hjælpe ledige i job. Den er fyldt med eksempler, øvelser og gennemtestede metoder i en overskuelig rækkefølge, der gør manualen let at gå til – både på egen hånd og i samarbejde med en af vores rådgivere. 

 

Gruppe workshops er en mulighed, når en virksomhed afskediger flere medarbejdere på én gang.

 

Fordele

 

Den opsagte får en professionel og værdig afsked med arbejdspladsen

 

Uro og effektivitetsfald blandt kolleger minimeres

  

Den opsagte kommer hurtigt og sikkert videre i sin karriere

 


 

 

 Du er her: Forside Opsigelse Outplacement | virksomhed