KONTAKT   |   A-Å INDEKS   |   SITEMAP   |   PRINT SIDEN
 
   

ERFARINGER MED WORKSHOPS

 

Ingrid Vallin Jensen | Customer Service Manager | NOVASOL AS - dansommer A/S om internt kursus

TEMA: Konflikthåndtering

 

"Jeg vil bare sige tusind tak for et særdeles godt og udbytterigt kursus. Det var SÅ godt – og de var alle mere end godt tilfredse og syntes virkelig, at de fik så meget ud af det og kan bruge det meget fremover. Det var vist lige det ”KICK”, som vi alle havde brug for. Og din forklaring omkring de lidt ændrede procedurer for service var fantastisk god. Det kan være svært at forklare for en fra firmaet, men kommer det udefra virker det sommetider helt anderledes."

 

Jørgen Jensen | Resource Manager, GBS Denmark | IBM Danmark

TEMA: "Personlig effektivitet"

 

Jeg har personligt fået et stort udbytte af workshoppen Personlig effektivitet. Jeg synes, at du formår at holde emnet nede på jorden og gøre det praktisk orienteret. Jeg oplever det som værdifuldt, at der er tid til diskussion med andre kursusdeltagere, så man får flere vinkler på diskussionen og læringen. Jeg har fået nogle værktøjer, som styrker mig i prioriteringen af mine opgaver. Helt konkret har jeg valgt at fokusere på styringen af min kalender og mail, og jeg føler, at jeg har genvundet kontrollen.

 

Chritian Olesen | Bedriftsejer | DK-Romani
TEMA: "Personlig effektivitet"

 

Kurset har lært mig at skabe mere struktur på mine indsatser, og det gav hurtigt bonus. Jeg begyndte at arbejde mere målfast, fokuserede på én vane ad gangen og fik styrket troen på egne evner. Mit udbytte er, at jeg når flere ting på kortere tid.

 

Gitte Vejby |  Godsforvalter & PA  |  Rosendal Gods
TEMA: "Lederen som Coach"

 

Lederen som Coach var spændende og jeg fik en god indsigt i andre måder at engagere og motivere medarbejdere på.

 

Dorthe Kjærgaard | Projektleder | TDC
TEMAER: "Forandringsledelse og Personligt Lederskab" | "Coaching og Empowerment" | "Konflikthåndtering"

 

Hvem kender ikke det, at man den ene dag gør et og den næste dag så sker der noget andet .................... og heldigvis for det.

 

Hvis man er ansat i en virksomhed, der løbende tilpasser sig markedsudviklingen og dermed ændre organisation og referencer hyppigt, kan jeg varmt anbefale kursusrækken klædt på til forandring. Men kurserne kan så udmærket også bruges som personlig udvikling på alle niveau, vil jeg tro!!!

 

Mit udgangspunkt har været, at jeg er projektdeltager i et stort projekt hos TDC, hvor vi arbejder på at etablere nye Kontaktcentre, som er den telefoniske kundeindgang for erhvervskunder. På 4 nye lokationer - Aalborg, Århus, Odense, København i alt ca. 1.400 medarbejdere. Jeg er ansvarlig for rokadeplaner og placering på de 4 nye adresser. Som projektleder har jeg etableret en arbejdsgruppe, som består af repræsentanter fra de berørte afdelinger, arkitekter, ingeniør, m.v. og rapporterer ugentlig status til en styregruppe, som består af direktører, som træffer de fornødne beslutninger.

 

Forandringsledelse og personligt lederskab. For mig simpelthen drejebogen for et godt og veltilrettelagt projektarbejde. Da vi kom til definitionen af lederskab, formåede Conni, at give mig et wake up call, da lederskab er det der gør forskellen på, hvornår at man oplever en "god" leder eller en "dårlig" leder.

 

Coaching og empowerment. For mig, som ikke selv skal coache, fik jeg nogle værktøjer, som jeg kan bruge til at finde løsning eller indgangsvinkel på opgaver, som kræver et godt forarbejde for at nå det ønskede resultat.

 

Konflikthåndtering. Såvel arbejdsmæssigt og som privat fik jeg redskaber, som gør at jeg bliver bevidst om hvornår en situation tilspidses og hvordan jeg selv kan medvirke til at styre konflikten i form af taleniveau, kropssprog, adfærd mv.

 

Kurserne i Gennemslagskraft samt Personlig effektivitet og planlægning har jeg ikke deltaget i endnu og jeg glæder mig rigtig meget for så er jeg sikker på at jeg føler mig godt klædt på til forandring.

 

PS. Jeg kan da lige indskyde, at Conni har lavet en FemFaktorAnalyse på mig tidligere, og jeg må nok sige at Conni er fremragende til at give feedback. Tilbagemelding formår hun at give på en måde, hvor du føler, at du virkelig får noget at arbejde ud fra. Eller sagt på en anden måde, bliver bevidst om hvad du kan bruge det til, som ligger i "rygsækken".  

 

Niels Richard Hansen | Luftkaptajn |  SAS

TEMA:  "CoachingUddannelse"

 

Coaching-uddannelsen hos Conni har flyttet mig både på det personlige plan, men også på det professionelle plan. Coaching har på det personlige plan givet mig indsigt i mine egne værdier og kompetencer. Professionelt har det givet mig ro, overblik og den fornødne selvtillid til at gennemføre et større projekt omkring forbedring af det pyskiske arbejdsmiljø i den virksomhed, hvor jeg arbejder.

Min oplevelse med Conni og Kirsten som undervisere på coachingholdet er god. Måden de underviser på bærer præg af stor kompetence og erfaring, og netop fordi Conni og Kirsten har erfaring på forskellige områder supplerer de hinanden unikt. Endvidere har der på uddannelsen været lagt vægt på det etiske, og sammen med det høje faglige niveua, har det gjort uddannelsen meget attraktiv for mig.

Jeg føler mig særdeles godt klædt på til at begynde at coache. Den mentale og arbejdsmæssige værktøjskasse er fyldt op med nogle effektive redskaber.
 

Lars Kronholm Christensen | Kraftværkschef og programleder på DEEP | Dong Energy

TEMAER:   "Forandringsledelse og Personligt Lederskab" | "Coaching og Empowerment" | "Konflikthåndtering" | "Gennemslagskraft" | "Personlig effektivitet

 

"Vi implementerer netop nu DEEP - Dong Energy Excellence Program, der handler om at skabe en forandringskultur på de enkelte lokationer i hele Dong Energy. DEEP implementeres i samarbejde med MC Kinsey, der er Lean-eksperter.

 

I DEEP projektet har riksted effekten arbejdet med de mennesker (navigatørerne), der skal sættes i stand til at integrere forandringskulturen i Dong Energy; samarbejdet bestod i udarbejdelse af Personprofilanalyser på navigatørerne, personlig coaching samt en række workshops.

 

DEEP er nu i rigtig god udvikling og jeg ser frem til et frugtbart udbytte menneskeligt, fagligt og økonomisk."