KONTAKT   |   A-Å INDEKS   |   SITEMAP   |   PRINT SIDEN
 

Anvendelse

 

Fordelen ved e-fivefactor er, at den som testværktøj fanger de fine nuancer og får sat ord på den foretrukne adfærd, som du så bevidst kan forholde dig til – og få redskaber til at bryde uhensigtsmæssige vaner og mønstre ned, så du kan nå dine mål.

 

 

e-fivefactor gør det muligt at arbejde dybt og præcist med personlige egenskaber – eksempelvis i et lederteam. På den måde opnås dybere forståelse, stærkere samarbejde og bedre resultater.

Testen er perfekt som en kick-starter til coaching, udvikling, karriererådgivning, rekruttering for den enkelte og et ualmindeligt anvendeligt værktøj for den ledelse, der i samspil med medarbejderne vil geare virksomheden til at kunne navigere i forandrings- og omstillingstider.

   

E-FIVEFACTOR

e-fivefactor er en dybdegående og præcis personlighedstest til rekruttering og udvikling. En personlighedstest, der bygger på et solidt fagligt fundament.


Et særdeles stærkt værktøj til
Dybdegående forståelse af personligheden
Dialog, coaching og udvikling

Specialist og lederrekruttering
Specialist og lederudvikling

Talentudvikling

Onboarding


Dybere indsigt i personligheden
e-fivefactor giver dybdegående og detaljeret information om en persons grundlæggende personlighed. Derfor er det en værdifuld personlighedstest til rekruttering, selektering, coaching og talentudvikling.

Personlighedstesten tager udgangspunkt i fem fundamentale egenskaber, som kaldes personlighedens grundpiller. Profilen afdækker de 30 personlighedstræk, som er de bærende elementer i hver af de fem grundpiller, dermed får du en bred viden om personens personlighed og et meget dybt kendskab til, hvordan personen agerer.